Δευτέρα, Απρίλιος 12, 2021
Email: pdeamthr@sch.gr | Τηλ: 2531083530 | Fax: 253183555
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης και, προσωπικά, ο Περιφερειακός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μπαντίκος, με αφορμή την τοποθέτηση των προσωρινών Διευθυντών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης με την υπ' αριθ. υπ' αριθ. Φ.353.1/24/105877/Ε3/13-08-2020 (ΑΔΑ: 6ΧΓΠ46ΜΤΛΗ-0ΓΡ) Υπουργική Απόφαση, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε όσους από αυτούς ανέλαβαν καθήκοντα στις Διευθύνσεις του γεωγραφικού χώρου ευθύνης μας.

Καταρχήν, ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή θητεία, με τη δέσμευση ότι η υπηρεσία μας θα σταθεί αρωγός στο δύσκολο στο έργο τους, για την κοινή επίτευξη των στόχων, προς όφελος των μαθητών/τριών.

Απευθύνουμε, παράλληλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους/στις απερχόμενους/ες Διευθυντές και Διευθύντριες, για τη 17μηνη εποικοδομητική συνεργασία μας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα και κάτω από αντίξοες συνθήκες αντιμετώπισαν με επιτυχία της προκλήσεις, με αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία των οικείων φορέων. Επέδειξαν υπευθυνότητα, ζήλο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιζητούμενη αποτελεσματικότητα.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους τρεις (3) Προϊσταμένους Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ.κ. Γαϊτανίδου Αθανασία, Ντομπρίκη Δήμητρα και Ουζούνη Δημήτριο, οι οποίοι, για μακρό χρονικό διάστημα, ασκούσαν παράλληλα καθήκοντα Αναπληρωτών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Το έργο τους ήταν επίπονο και δύσκολο, ωστόσο, οι ίδιοι επέδειξαν αποδεδειγμένα διάθεση προσφοράς.

Αθανασία, Δήμητρα και Δημήτρη, στα πρόσωπά σας αποκτά νόημα η έννοια του στελέχους της εκπαίδευσης.

Εύχομαι σε όλους/ες σας καλή συνέχεια και υγεία!

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

--
--