Ο Kουλοχέρης Big Bass Splash – παίξτε δωρεάν και χωρίς εγγραφή

Big Bass Splash

Περιεχόμενα:


Παίξτε τώρα

Ο κουλοχέρης Big Bass Splash είναι ένα παιχνίδι με 5 τροχούς και 10 γραμμές πληρωμής από την Pragmatic Play . Το τελευταίο σε μια μακρά σειρά από κουλοχέρηδες αλιείας, η δράση επικεντρώνεται στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών . Χρησιμοποιώντας διάφορους τροποποιητές, τοποθετήστε τζόκερ και σύμβολα χρημάτων ψαριών για να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα. Συλλέξτε σύμβολα μπαλαντέρ για να κερδίσετε επιπλέον δωρεάν περιστροφές και να αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή χρημάτων ψαριών έως και 10 φορές. Με τον δείκτη RTP να φτάνει σε 96,71% και 5.000 κέρδη στο μέγιστο ποντάρισμα, διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να μάθετε όλα τα μυστικά του παιχνιδιού.

Σύμβολα

Το σκηνικό των τροχών έρχεται σε μορφή της λίμνης κάπου στις ΗΠΑ. Είναι ενδιαφέρον ότι το φορτηγό τέρας είναι το σύμβολο μπόνους.

Όταν πέντε από αυτά εμφανιστούν στους τροχούς, φέρνουν χρηματική ανταμοιβή 200 φορές από το ποντάρισμα. Τα άλλα σύμβολα είναι καλάμια ψαρέματος, κουτιά με εργαλεία, λιβελούλες και σύμβολα ψαριών.

Τα σύμβολα υψηλής αξίας πληρώνουν από 20 έως 100 φορές το ποντάρισμά σας για 5 ίδια σύμβολα.

Τα χρώματα από 10 έως άσο συμπληρώνουν τη γραμμή συμβόλων στους κυλίνδρους και πληρώνουν έως και 10x. Υπάρχει επίσης ένα σύμβολο μπαλαντέρ, αλλά χρησιμοποιείται μόνο για τις δωρεάν περιστροφές.

Big Bass Splash (Pragmatic Play)

Θέμα

Ο κουλοχέρης Big Bass Splash με θέμα το ψάρεμα αποτελεί συνέχεια των δημοφιλών παιχνιδιών αυτής της σειράς. Αυτά περιλαμβάνουν το Big Bass Bonanza , το Big Bass Bonanza Megaways και το Bigger Bass Bonanza . Οπτικά υπάρχουν ομοιότητες, αλλά η δράση λαμβάνει χώρα σε κρυστάλλινο νερό κάτω από ένα βάλτο και όχι στη θάλασσα. Είναι σαν την Pragmatic Play να εμπνεύστηκε από το ριάλιτι Swamp People .

Το soundtrack ακούγεται ρουστίκ και πιο αισιόδοξο από ό,τι στην αρχική υποδοχή. Τα σύμβολα περιλαμβάνουν τα δικαιώματα A, K, Q, J και 10, καθώς και χρήματα για ψάρια, κουτιά με εργαλεία, λιβελούλες, καλάμια ψαρέματος και, παραδόξως, φορτηγά-τέρας. Αυτό είναι το μόνο σύμβολο που διαφέρει από το πρώτο παιχνίδι. Το φορτηγό τέρας είναι το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή, με συνδυασμό 2, 3, 4 ή 5, που αποφέρει πληρωμές 0,5, 5, 20 ή 200 x το ποντάρισμα.

Ο ψαράς είναι το σύμβολο μπαλαντέρ και μοιάζει περισσότερο με καουμπόη. Εμφανίζεται και στους 5 κυλίνδρους κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών (όχι στο κύριο παιχνίδι) και αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το scatter ψάρι.

Μπόνους

Ο κουλοχέρης Big Bass Splash έχει 6 χαρακτηριστικά μπόνους . Όλη η δράση επικεντρώνεται στις δωρεάν περιστροφές, όπου η προσγείωση των τζόκερ ψαριών με τα σύμβολα χρημάτων ψαριών σας δίνει χρηματικά έπαθλα. Συγκεντρώστε αρκετά τζόκερ για να κερδίσετε περισσότερες δωρεάν περιστροφές και να αυξήσετε τον πολλαπλασιαστή για τα σύμβολα χρημάτων ψαριών έως και 10 φορές.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!