Επίδειξη έκδοσης του Κουλοχέρη Eugenio για την Ελλάδα 2023 – δωρεάν

Eugenio


Παίξτε τώρα

Ο κατάλογος των κορυφαίων καζίνο με κουλοχέρηδες Eugenio

Το Eugenio είναι ένας συναρπαστικός κουλοχέρης που δείχνει πώς ένα μηχάνημα με απλούς τροχούς και μία μόνο γραμμή πληρωμής μπορεί να γίνει εξίσου συναρπαστικό με τις σύγχρονες κυκλοφορίες με πολύπλοκους μηχανισμούς, πολλούς τροχούς και χιλιάδες γραμμές πληρωμής. Ο κουλοχέρης Eugenio διαθέτει μόνο τρεις τροχούς, αλλά ο κεντρικός χαρακτήρας, ένας κωμικός από την Ισπανία, κάνει το όλο παιχνίδι πιο συναρπαστικό και ενεργοποιεί 5+ αποκλειστικά μπόνους, έτσι ώστε να μπορείτε να κερδίσετε ακόμα περισσότερα. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να μάθετε τα πάντα για το Eugenio, και για τα κέρδη που μπορεί να φέρει σε τυχερούς παίκτες!

Πίνακας πληρωμών

Η συνεδρία λαμβάνει χώρα σε τρεις τροχούς και τρεις σειρές. Υπάρχει μόνο μία γραμμή πληρωμής και το συνολικό ποντάρισμα κυμαίνεται από 0,02 έως 15 μονάδες ανά περιστροφή. Το μέγεθος του συνολικού πονταρίσματος επηρεάζει το μέγεθος των κερδών σας. Μια άλλη πτυχή που επηρεάζει την πληρωμή σας είναι η αξία του συμβόλου που δημιουργεί τον νικητήριο συνδυασμό. Ένα άλλο πράγμα που εξαρτάται από το συνολικό ποντάρισμα είναι το RTP. Όσο υψηλότερο είναι το ποντάρισμα, τόσο καλύτερη είναι η απόδοση που προκύπτει

Οι μηχανισμοί περιστροφής εδώ είναι επίσης αρκετά ενδιαφέροντες. Μόλις λάβετε μια πληρωμή, μπορείτε είτε να την πάρετε πίσω είτε να προσπαθήσετε να παίξετε σύμφωνα με τη σκάλα αξιών συμβόλων στα δεξιά του πλέγματος. Εάν αποφασίσετε να αυξήσετε την πληρωμή σας και να παίξετε έναν γύρο ακόμα, μπορείτε είτε να αυξήσετε την αξία είτε να χάσετε την τρέχουσα πληρωμή. Εάν χάσετε στον επόμενο γύρο, θα λάβετε ένα ορισμένο ποσό μονάδων μπόνους, το οποίο θα σας επιτρέψει να μεταβείτε στη λειτουργία Top Play. Αν δεν θέλετε να παίξετε τον γύρο τυχερών παιχνιδιών, πατήστε το κουμπί Συλλογή και τα κέρδη που κερδίζετε θα προστεθούν στο υπόλοιπό σας.

eugenio

Ειδικά σύμβολα:

  • Ο Eugenio είναι το μπαλαντέρ, οπότε μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα κανονικά εικονίδια για να αυξήσει τις πιθανότητές σας να σχηματίσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό.
  • Τα μαύρα γυαλιά ηλίου είναι ένα σύμβολο μπόνους που σας δίνει μονάδες για να παίξετε στη λειτουργία κορυφαίου παιχνιδιού.
  • Το μικρόφωνο είναι ένα άλλο εικονίδιο μπόνους που ενεργοποιεί τις δωρεάν περιστροφές.

Τακτικές πληρωμές

  • Διάφορα σύμβολα ράβδων πληρώνουν από 600 έως 15.000 νομίσματα αν ενεργοποιηθεί το μέγιστο ποντάρισμα.
  • Τα διάφορα φρούτα αξίζουν μεταξύ 40 και 200 νομισμάτων.
  • Ένας συνδυασμός αυτών των φρούτων σε μια γραμμή αποφέρει 20 μονάδες ανά περιστροφή.

Μπόνους

Η λειτουργία ώθησης μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα εάν ο παίκτης αποφασίσει να μετακινήσει τον κύλινδρο προς τα κάτω σε αναζήτηση ενός νικηφόρου συνδυασμού. Μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και τέσσερα σπρωξίματα ανά περιστροφή.

Η λειτουργία κράτησης επιτρέπει στον παίκτη να παγώσει έως και δύο κυλίνδρους και να αυξήσει την πιθανότητα κέρδους.

Τρία σύμβολα μικροφώνου ενεργοποιούν έναν τροχό μπόνους με τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο ποσό μονάδων.

Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις μίνι λειτουργίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν τυχαία και το ακριβές μπόνους καθορίζεται κατόπιν  κλήρωσης του μίνι παιχνιδιού.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!