Ο Κουλοχέρης Gates of Olympus για τους Έλληνες παίκτες – παίξτε δωρεάν

Gates of Olympus (Pragmatic Play)

Παίξτε τώρα

Ο κουλοχέρης Gates of Olympus κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021 και εκπροσωπείται από την Pragmatic Play. Είναι ένας διαφορετικός κουλοχέρης με έξι τροχούς και πέντε σειρές και με ποσοστό επιστροφής 96,50%. Το Gates of Olympus επιτρέπει στους παίκτες να τοποθετούν τα στοιχήματα που κυμαίνονται από €0,20 έως €100 και μαζί με έξτρα γύρους μπόνους.

Σχετικά με το παιχνίδι

Αν σας αρέσει να παίζετε video slots που διαφέρουν από τους υπόλοιπους, ο κουλοχέρης Gates of Olympus θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Με έξι κυλίνδρους και πέντε σειρές, ο στόχος είναι να συγκεντρώσετε οκτώ ή περισσότερα ίδια σύμβολα σε μία γραμμή όπου οι θεοί θα σας υποδεχτούν με πολλά δώρα και μετρητά!

Τα μπόνους του Gates of Olympus είναι γενναιόδωρα και, επιπλέον, μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε έξτρα δωρεάν περιστροφές. Όσον αφορά τις αποδόσεις των παικτών, το Gates of Olympus παραμένει σταθερά στο 96,50% ποσοστό επιστροφής στον παίκτη. Αυτές οι βασικές πληροφορίες δείχνουν τι μπορείτε να περιμένετε από αυτόν τον ελκυστικό κουλοχέρη της Pragmatic Play.

Gates of Olympus (Pragmatic Play)

Σύμβολα και πληρωμές

Αυτό το παιχνίδι φέρει το θέμα της Αρχαίας Ελλάδας, με ένα πλέγμα στη μέση της οθόνης. Υπάρχουν πέντε σύμβολα πολύτιμων λίθων χαμηλότερης αξίας, ενώ το κύπελλο, το δαχτυλίδι, το χρονόμετρο άμμου και το χρυσό στέμμα είναι σύμβολα υψηλής αξίας. Δεν υπάρχει σύμβολο μπαλαντέρ στο παιχνίδι και το σύμβολο scatter είναι ο ίδιος ο Δίας.

Αν και δεν υπάρχει σύμβολο μπαλαντέρ στο παιχνίδι, οι γύροι μπόνους του Gates of Olympus θα σας ενθουσιάσουν. Υπάρχουν πολλά σύμβολα υψηλής πληρωμής καθώς και το σύμβολο scatter που ενεργοποιεί τους γύρους μπόνους. Λάβετε υπόψη ότι στο βασικό παιχνίδι έχετε λιγότερες πιθανότητες να κερδίσετε από ό,τι στους γύρους μπόνους, οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν τεράστια έπαθλα έως και 5000 φορές το ποντάρισμά σας, καθώς και τις δωρεάν περιστροφές.

Μπόνους

Ορισμένες λειτουργίες μπόνους μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού του Gates of Olympus. Η λειτουργία Ante Bet θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο στην αρχή της κάθε περιστροφής, αλλά σας δίνει 50% περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε τον γύρο μπόνους.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία του τυχαίου πολλαπλασιαστή και αν καταφέρετε να πάρετε τέσσερα ή περισσότερα scatter του Δία , θα κερδίσετε 15 δωρεάν περιστροφές. Εάν λάβετε περισσότερα scatter κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, μπορείτε να λάβετε περισσότερες δωρεάν περιστροφές και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των επαναλήψεων.

Συμπέρασμα

Παρόλο που αυτό το παιχνίδι είναι κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά, είναι σαφές ότι ο κουλοχέρης Gates of Olympus θα έχει πιστούς οπαδούς ανάμεσα στους λάτρεις των κουλοχέρηδων. Το παιχνίδι έχει συναρπαστικό gameplay και προσφέρει πολλές λειτουργίες μπόνους που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσθέστε σε αυτό ένα πολύ καλό RTP και έχετε ένα ποιοτικό παιχνίδι.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!