Έκδοση επίδειξης των κουλοχέρηδων Get Lucky δωρεάν

Jet Lucky


Παίξτε τώρα

Επισκόπηση

Το Jet Lucky Game είναι μια νέα έκδοση των αρχικών παιχνιδιών JetX και JetX3 , που δημιουργήθηκε από ένα αρκετά νέο στούντιο παιχνιδιών που ιδρύθηκε το 2014 και ονομάζεται Gaming Corps . Διαθέτουν πολλούς διαφορετικούς κουλοχέρηδες, παιχνίδια για πολλούς παίκτες και πολλά άλλα.

Το JetLucky είναι ένα παιχνίδι με πολλαπλασιαστή με RTP 96,5 – 97,5% .

Τα παιχνίδια πολλαπλασιαστών θα αποτελέσουν έναν νέο τύπο παιχνιδιού για τους παίκτες, καθώς είναι συναρπαστικά παιχνίδια καζίνο που προσφέρουν δυναμική και διαισθητική ψυχαγωγία. Η κύρια λειτουργία αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών, εμπνευσμένη από τα παιχνίδια κρυπτονομισμάτων, είναι να ποντάρετε σε ένα κινούμενο αντικείμενο και να εξαργυρώσετε την κατάλληλη στιγμή.

Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι ανά ‘ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ’ ή ‘πτήση’ είναι €10.000. Όμως να ξέρετε ότι το αεροπλάνο μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή! Γι’ αυτό να είστε ρεαλιστές! Αλλά με ένα πολύ υψηλό 97% RTP, οι πιθανότητες να κερδίσετε πολλά είναι υψηλές!

Δομή του παιχνιδιού

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι πολύ παρόμοιοι με το αρχικό παιχνίδι Jetx Game. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε το παιχνίδι αυτόματα, οπότε απλά επιλέγετε το μέγεθος του πονταρίσματός σας και στη συνέχεια σε ποιο σημείο θα λάβετε τα κέρδη σας και ξεκινάτε το παιχνίδι.

Ο πίνακας ελέγχου είναι επίσης πολύ παρόμοιος με το JetX. Αλλά το πιο ωραίο πράγμα στο παιχνίδι είναι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε δύο (2) ναι, δύο στοιχήματα ταυτόχρονα. Αυτό φυσικά θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης σας, αλλά αν παίζετε σε υψηλότερα πονταρίσματα, θα μειώσει επίσης το υπόλοιπό σας. Αλλά μόλις φτάσετε σε έναν καλύτερο πολλαπλασιαστή, θα αναπληρώσετε πολύ εύκολα τις απώλειές σας.

Δομή του παιχνιδιού

Στρατηγική

Ο κάθε χρήστης καθορίζει τη δική του στρατηγική νίκης. Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει μοναδική συνταγή που μπορεί να σας εγγυηθεί την επιτυχία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανοδική στρατηγική, που σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε τα στοιχήματά σας εάν χάσετε το γύρο. Μπορείτε επίσης να αναλύσετε το ιστορικό των προηγούμενων γύρων για να προβλέψετε το αποτέλεσμα του επόμενου γύρου. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις, αυτό δεν εγγυάται επιτυχία καθ’ αυτή.

Έτσι, πρώτα απ ‘όλα, η καλύτερη στρατηγική Lucky Jet είναι να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!