Παίξτε δωρεάν και χωρίς εγγραφή το Κουλοχέρη Popeye Cazatesoros 2023

Popeye Cazatesoros

Περιεχόμενα:


Παίξτε τώρα

Ο σχεδιασμός του κουλοχέρη Popeye Cazatesoros είναι κλασικός και απλός, αλλά ζωντανεύει το παιχνίδι με το πιασάρικο soundtrack και τα εντυπωσιακά γραφικά του. Έχει θέμα καρτούν βασισμένο αφιερωμένο σ΄ έναν γνωστό ναυτικό. Στο παιχνίδι, μπορείτε να ακολουθήσετε κυνηγούς θησαυρών για πολλές νίκες και γύρους μπόνους στην πορεία.

Ο κουλοχέρης Popeye Cazatesoros είναι γεμάτος με μίνι-παιχνίδια μπόνους και λειτουργίες. Η εμφάνιση ορισμένων συμβόλων ενεργοποιεί μίνι-παιχνίδια σε ορισμένες γραμμές πληρωμής, και κάθε ένα από αυτά προσφέρει χρηματικά έπαθλα, πολλαπλασιαστές και επιπλέον λειτουργίες. Υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνοι σας κάνοντας κλικ πάνω τους. Επιπλέον, με RTP 96%, μπορείτε να περιμένετε κορυφαία κέρδη. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε δωρεάν τον κουλοχέρη Popeye Cazatesoros εδώ

Πώς να παίξετε;

Υπάρχουν δύο παιχνίδια στον τηλεοπτικό κουλοχέρη Popeye Cazatesoros: το βασικό παιχνίδι και το κορυφαίο παιχνίδι. Ο τίτλος διαθέτει μόνο μία γραμμή πληρωμής και τους τρεις τροχούς, οπότε μπορείτε να περιμένετε ότι το βασικό gameplay θα είναι κλασικό. Ακόμα κι έτσι, προσθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε αυτό, κάνοντάς το διαφορετικό από αυτό που θα περιμένατε.

Πώς να παίξετε;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί αναπαραγωγής και οι τροχοί θα περιστραφούν και, στη συνέχεια, αν βρείτε τρία ίδια σύμβολα στην κεντρική γραμμή πληρωμής, θα λάβετε την αντίστοιχη πληρωμή. Μπορείτε να ρισκάρετε το έπαθλό σας με τη λειτουργία τζόγου στο τέλος του κάθε γύρου ή όχι, ανάλογα με το αποτέλεσμα που σκοπεύετε να πετύχετε.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα κουμπί ώθησης που επιτρέπει στους παίκτες να μετακινήσουν τους τροχούς κατά μία θέση προς τα εμπρός όταν αναζητούν έναν νικηφόρο συνδυασμό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από μία έως τέσσερις φορές. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί κράτησης, το οποίο θα κρατήσει μεμονωμένους κυλίνδρους στη θέση τους κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Το ποντάρισμα ανά γραμμή κυμαίνεται από 0,20 έως 15. Όλα τα κέρδη πολλαπλασιάζονται με το ποντάρισμα ανά γραμμή.

RTP

Το RTP του Popeye Cazatesoros έχει οριστεί στο 96%, που είναι ο μέσος όρος για online κουλοχέρηδες. Έχει επίσης μια μέση μεταβλητότητα που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να αναμένουν τακτικά μέτρια κέρδη.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!