Ο κουλοχέρης Sweet Bonanza – παίξτε δωρεάν

Sweet Bonanza


Παίξτε τώρα

Οι γλυκές λιχουδιές που μπορούν να αυξήσουν το συνολικό σας ποντάρισμα έως και 21.175 είναι το highlight του κουλοχέρη Sweet Bonanza, ενός γλυκού θεματικού παιχνιδιού από την Pragmatic Play . Η δράση εδώ λαμβάνει χώρα στον κουλοχέρη All Ways με 6 τροχούς. Οι νικητές οδηγούν σε πτώσεις που δίνουν επιπλέον πιθανότητες για έναν τυχερό συνδυασμό.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών και μπορείτε να παίξετε απεριόριστες 10 δωρεάν περιστροφές. Αναζητήστε εδώ τη βόμβα ουράνιου τόξου, η οποία μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας σε δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστές έως και 100 φορές. Αυξήστε το ποντάρισμά σας ενεργοποιώντας το ποντάρισμα Ante και θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε δωρεάν περιστροφές.

 Θέμα

Ο κουλοχέρης Sweet Bonanza είναι ένα πολύ πολύχρωμο γλυκό. Είναι ένας παράξενος κόσμος που αποτελείται εξ ολοκλήρου από γλυκά και κέικ . Θα σας θυμίσει το μουσικό βίντεο της Katy Perry με το τραγούδι California Gurls . Καθώς περιστρέφεστε, στο παρασκήνιο ακούγεται ένα μάλλον χαρούμενο soundtrack. Δεν είναι ιδιαίτερα πιασάρικο, αλλά δεν σπεύσαμε να ψάξουμε το κουμπί σίγασης κιόλας.

Θα δείτε πολλά σύμβολα φρούτων και γλυκών στους κυλίνδρους. Τα σύμβολα μικρότερης αξίας περιλαμβάνουν μπανάνες, βατόμουρα, καρπούζια, δαμάσκηνα και κόκκινα μήλα. Τα πιο κερδοφόρα σύμβολα περιλαμβάνουν μπλε ορθογώνιους πολύτιμους λίθους, πράσινους πολυγωνικους πολύτιμους λίθους, τετράγωνους μοβ πολύτιμους λίθους και κόκκινους καρδιακούς πολύτιμους λίθους. Το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή είναι η κόκκινη καρδιά . Βάλτε 12 ή περισσότερα και θα κερδίσετε 50 φορές το ποντάρισμά σας.

Μπόνους

Το αποκορύφωμα του Sweet Bonanza είναι οι ακροβατικοί τροχοί και οι δωρεάν περιστροφές. Αν καταφέρετε να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν περιστροφές, προσέξτε τους πολλαπλασιαστές που μπορούν να αυξήσουν τις πληρωμές έως και 100 φορές.

Sweet Bonanza (Pragmatic Play)

Η λειτουργία tumbling

Όταν σχηματίσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό, ενεργοποιείται η λειτουργία Tumble. Τα επιτυχημένα σύμβολα αφαιρούνται από το πλέγμα και νέα σύμβολα εμφανίζονται στη θέση τους. Εάν αυτό οδηγήσει σε νέο νικητήριο συνδυασμό, η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Η αναμέτρηση συνεχίζεται μέχρι να αναδειχθεί ο επόμενος νικητής.

Λειτουργία ante-bet

Θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το ποντάρισμά σας από 20 σε 25 νομίσματα ανά περιστροφή. Για παράδειγμα, αν παίζατε με 1 euro ανά περιστροφή, η λειτουργία Ante Bet θα σας κοστίσει 1,25 ευρώ ανά περιστροφή. Σε αντάλλαγμα, θα δείτε επιπλέον σύμβολα scatter να προστίθενται στους κυλίνδρους, τα οποία διπλασιάζουν τις πιθανότητές σας να ενεργοποιήσετε δωρεάν περιστροφές. Αυτή η προσθήκη μπορεί να βρεθεί σε πολλούς άλλους κουλοχέρηδες της Pragmatic Play .

Χαρακτηριστικό των δωρεάν περιστροφών

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών, τοποθετήστε 4, 5 ή 6 διάσπαρτα γλειφιτζούρια σε μία μόνο περιστροφή. Η ανταμοιβή σας είναι μια πληρωμή 3, 5 ή 100 φορές το συνολικό σας στοίχημα συν μια ενεργοποίηση μπόνους 10 δωρεάν περιστροφών.

Στη δράση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας συμμετέχει και το σύμβολο της καραμελας βόμβας. Αυτές οι βόμβες ουράνιου τόξου έχουν πολλαπλασιαστή έως και 100x . Ο πολλαπλασιαστής κυμαίνεται από 2x έως 100x . Αν πετύχετε έναν νικηφόρο συνδυασμό καθώς και μια καραμελα βόμβα 20x και μια καραμελα βόμβα 10x, οι τιμές των πολλαπλασιαστών προστίθενται μαζί (δηλαδή 30x) στα κέρδη σας από την εν λόγω πτώση/δωρεάν περιστροφή.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!