Ο Κουλοχέρης Wild Cash x9990 – demo εκδοχή- δωρεάν

Wild Cash x9990


Παίξτε τώρα

Σχετικά με το παιχνίδι

Αυτός ο νέος online κουλοχέρης από την BGaming ακολουθεί την πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του Wild Cash από την άνοιξη του 2022. Το Wild Cash x9990 είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού κουλοχέρη με πρόσθετους πολλαπλασιαστές που αυξάνουν την αξία του βασικού πολλαπλασιαστή που αποκτάται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους.

Το Wild Cash x9990 είναι μια απλή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της BGaming. Οι παίκτες θα δουν γνωστά σύμβολα φρούτων σε τρεις τροχούς και πέντε γραμμές. Πρόκειται για έναν κουλοχέρη υψηλής μεταβλητότητας με θεωρητικό ποσοστό επιστροφής παίκτη 96%.

Παιχνίδι μπόνους

Το παιχνίδι μπόνους είναι το επίκεντρο αυτού του παιχνιδιού. Η λειτουργία πολλαπλασιαστή ενεργοποιείται με τρία, τέσσερα και πέντε σύμβολα Wild Cash στο κύριο παιχνίδι. Τρία σύμβολα Wild Cash στους κυλίνδρους ενεργοποιούν το παιχνίδι μπόνους με μέγιστο πολλαπλασιαστή 999x , ενώ τέσσερα και πέντε ανταμείβουν τους παίκτες με επιπλέον πολλαπλασιαστή 3x και 10x. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μέγιστο κέρδος 9990 φορές το ποντάρισμά σας!

Wild Cash x9990 (BGaming)

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης τη λειτουργία αγοράς μπόνους, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να μεταβούν απευθείας στο παιχνίδι μπόνους.

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού

Ο πίνακας πληρωμών του Wild Cash x9990 έχει μόλις 8 σύμβολα πληρωμών, τα οποία μπορούν να χωριστούν σε 5 με χαμηλές πληρωμές και 3 με υψηλές πληρωμές. Για τη χαμηλή πληρωμή υπάρχουν κεράσια, λεμόνια, πορτοκάλια, δαμάσκηνα και σταφύλια. Τα σταφύλια πληρώνουν έως και 12 φορές από το ποντάρισμά σας, και τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα με τις πιό υψηλές πληρωμές οι οποίες περιλαμβάνουν πεπόνια, αστέρια και εφτάρια.

Τα έβδομα είναι τα πιο πολύτιμα σύμβολα και θα σας φέρουν τη τεράστια πληρωμή 500x αν πετύχετε ολόκληρο το σετ! Για τα ειδικά σύμβολα, υπάρχουν μόνο σύμβολα Wild Cash. Μπορείτε να τα ονομάσετε Wild Cash, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου Wild, οπότε δεν θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε νικηφόρους συνδυασμούς.Στόχος σας είναι να βρείτε τουλάχιστον 3 σύμβολα Wild Cash, καθώς αυτό ενεργοποιεί το παιχνίδι μπόνους.

Ενώ 3 είναι αρκετά για το βασικό επίπεδο, 4 σύμβολα Wild Cash θα προσθέσουν πολλαπλασιαστή κέρδους 3x στην ενεργοποίηση και 5 σύμβολα Wild Cash θα προσθέσουν πολλαπλασιαστή κέρδους 10x στην ενεργοποίηση. Και πώς ακριβώς λειτουργεί το παιχνίδι μπόνους; Λοιπόν, δεν υπάρχουν καθόλου δωρεάν περιστροφές. Αντ’ αυτού, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα γυρίσει για να καθορίσει τον πολλαπλασιαστή του πονταρίσματός σας, ο οποίος μπορεί να κυμαίνεται από 1x έως 999x . Ο πολλαπλασιαστής κέρδους ενεργοποίησης θα εφαρμοστεί σε εσάς, εάν ισχύει.Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την επιλογή ‘Αγορά μπόνους’ και να αγοράσουν απευθείας το παιχνίδι μπόνους. Αυτό θα σας κοστίσει 100 φορές το ποντάρισμά σας και θα λάβετε τουλάχιστον 3 σύμβολα Wild Cash κατά την επόμενη περιστροφή σας.

Συμπέρασμα

Το Wild Cash x9990 διαθέτει τους απλούς μηχανισμούς και τις αυξημένες δυνατότητες νίκης που αναμφίβολα θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους παίκτες. Το παιχνίδι ακολουθεί το πρόσφατο λανσάρισμα του κουλοχέρη Miss Cherry Fruits Jackpot Party και του ασιατικού κουλοχέρη Maneki 88 Gold . Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι εξαιρετικές προσθήκες στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της BGaming με τα πιο αποτελεσματικά παιχνίδια.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ - λάβετε αποκλειστικά μπόνους καλωσορίσματος για το παιχνίδι σας!
Εισάγετε το email σας και λάβετε μπόνους
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!
Είστε στη λίστα των συμμετεχόντων!