Text Size

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, η οποία καθιερώθηκε προκειμένου να αναδειχθεί ο καθοριστικός κοινωνικός ρόλος διεθνώς, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συναδέλφους που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα γεωγραφικά όρια της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Από την εμπειρία μου, δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω τη φιλοτιμία σας,  τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά σας, ιδιαιτέρως σε μια εποχή, κατά την οποία η κρίση έχει λάβει διάφορες μορφές. 

Με την ελπίδα, ή μάλλον με την βεβαιότητα, ότι και με τη δική σας συμβολή, η κατάσταση θα βελτιωθεί για το σύνολο της εκπαίδευσης και για όλους τους εμπλεκόμενους, προσβλέπω στη συνέχιση των προσπαθειών σας, στις οποίες θα με βρίσκετε πάντα αρωγό και συμπαραστάτη. Στόχος μας η αναβάθμιση του κύρους της πατρίδας μας και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, για τα οποία αγωνίζομαι και εγώ, όχι μόνο από τη θέση ευθύνης που κατέχω αυτή τη στιγμή αλλά και ως απλός εκπαιδευτικός. 

 

 

Περισσότερα...

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Μήνυμα
του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Αγαπητοί μου μαθητές,

Ένα νέο κεφάλαιο στη σχολική σας ζωή ξεκινά.

Με νέους στόχους, νέες προκλήσεις, νέες ευκαιρίες αλλά και καινούριες εμπειρίες και γνώσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για την εξέλιξή σας σαν πολίτες, σαν άνθρωποι.

Να έχετε κατά νου ότι ένα καλό ξεκίνημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό χρειάζεται από την αρχή να θέσετε τις βάσεις μιας μεθοδικής, υπεύθυνης και συστηματικής δουλειάς. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται ψυχική δύναμη, διότι ο δρόμος προς την επιτυχία είναι κοπιαστικός και απαιτεί θυσίες και διαρκή αγώνα.
Να θυμάστε ότι με προσήλωση και επιμονή μπορεί κανείς να πετύχει το ακατόρθωτο.

Έχοντας στο πλευρό σας τους γονείς σας, η συμπαράσταση των οποίων είναι καταλυτική, σας προτρέπω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επενδύστε τον χρόνο και τον κόπο σας στην πραγμάτωση των στόχων σας.

Με τη διαβεβαίωση ότι κοινή επιδίωξη όλης της εκπαιδευτικής μας κοινότητας είναι η ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που σας παρέχεται, σας καλωσορίζω στο σχολείο και σας εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, με επιτυχίες και πρόοδο.
Καλή σχολική χρονιά.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Περισσότερα...

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Μήνυμα
του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

Καινούρια χρονιά ξεκινά στα σχολεία όλης της χώρας. Νέα εκπαιδευτικά δεδομένα διαμορφώνονται, μετά τις αλλαγές στη λειτουργία των Γυμνασίων, των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών αλλά και τις αναμενόμενες στο Λύκειο. Τόσο το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όσο και η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη λήξη του προηγούμενου διδακτικού έτους, κατέβαλαν άοκνες προσπάθειες για την ομαλή, ήδη από την 11η Σεπτεμβρίου, λειτουργία των σχολικών μας μονάδων.

Με αυτά τα δεδομένα και την προσπάθεια όλων μας – των εκπαιδευτικών που αγωνίζεστε καθημερινά στις τάξεις, των στελεχών της εκπαίδευσης, των εργαζομένων στη διοίκηση – έχουμε τη βεβαιότητα ότι η έναρξη αυτή θα είναι απρόσκοπτη και η συνέχεια γεμάτη γνώση και δημιουργία. Σκοπός μας η διαπαιδαγώγηση των νέων μας με τις αξίες και τις αντιλήψεις που αρμόζουν σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που βασίζεται στα πανανθρώπινα ιδανικά του λαού μας και στα ήθη του τόπου μας.
Καλή σχολική χρονιά.


Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

 

Περισσότερα...

Συγχαρητήριο μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Συγχαρητήριο μήνυμα
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Παναγιώτη Κεραμάρη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Παναγιώτης Κεραμάρης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους έκαναν τα όνειρά τους πραγματικότητα, με ειδική μνεία στους επιτυχόντες αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων. Πολλοί έπαινοι αξίζουν, γενικά, σε όλες/όλους όσες/ους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, προσπάθησαν, αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, επισημαίνοντας τη ρήση του Ποιητή:

«Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν».

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

 

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου για την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης και προσωπικά ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Κεραμάρης Παναγιώτης, με αφορμή την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης, ευχαριστεί δημόσια το Δ΄ Σώμα Στρατού και ιδιαιτέρως τον Διοικητή του Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Καμπά, για την άμεση ανταπόκριση στο αντίστοιχο αίτημά μας. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά στη συντήρηση του κτηρίου και στην προσθήκη υποδομών για την εξυπηρέτηση μαθητών με ειδικές ανάγκες.

Η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην υπηρεσία μας και στο Δ΄ Σώμα Στρατού συνεχίζεται με την εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων, που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των κατοίκων της Θράκης και ιδιαίτερα των μειονοτικών πληθυσμών.

Περισσότερα...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Παναγιώτη Κεραμάρη

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
κ. Παναγιώτη Κεραμάρη


Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής για τις θέσεις Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, εκφράζω θερμά συγχαρητήρια σε παλιούς και νέους συναδέλφους που τοποθετηθήκατε στις Σχολικές Μονάδες της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Προσβλέποντας στο ότι τα σοβαρά θέματα της Δημόσιας Εκπαίδευσης θα τυγχάνουν πάντοτε της δέουσας μέριμνας, προσοχής και χειρισμού από μέρους σας, εκφράζω την ειλικρινή διάθεση, τόσο τη δική μου όσο και των συνεργατών μου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ., για αγαστή συνεργασία και συμπαράσταση.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα στα καθήκοντά σας, σας εύχομαι καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνετε.

 

Περισσότερα...

Για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Με χρήση του mouse: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση.
Με χρήση του πληκτρολογίου: Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο (+) για Μεγέθυνση ή το πλήκτρο Ctrl και (-) για σμίκρυνση.